Suroviny:
- domácí široké nudle
- miska hlívy královské
- miska hnědých žampionů
- cibule
- česnek
- bílý pepř, sůl
- drcený kmín
- smetana 33%
- český tvrdý farmářský sýr
- vývar ze sušených hub
- olej
- plochá petržel
- spařená cherry rajčata na ozdobu
V kastrůlku na oleji orestujeme cibuli, hlívu královskou, mletý kmín, česnek, zalijeme vývarem z hub. Redukujeme, zalijeme smetanou, rozmixujeme a dochutíme.
Na oleji restujeme cibuli, houby a rajčata. Přidáme nudle, promícháme a nandáme na talíř. Polijeme houbovou omáčkou, posypeme hoblinami sýra, sekanou listovou petrželí a ozdobíme spařenými rajčaty.
Zdroj: TĚSTOVINY NA LESNICKÝ ZPŮSOB; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 21.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář