reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tomatová omáčka

  • 300 g sterilovaných rajčat
    3 lžíce olivového oleje
    česnek
    1 – 2 lžičky cukru
    1 lžíce oliv
    1 lžíce kaparů
    rozmarýn
    sůl
    pepř

Na olivovém oleji orestujeme prolisovaný česnek, přidáme nakrájená rajčata, trochu cukru a provaříme. Přisypeme několik lístků rozmarýnu a opět necháme projít varem. Odstavíme, přidáme nadrobno nakrájené olivy, rozsekané kapary, sůl a pepř, promícháme, a dáme vychladit.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/250-tomatova-omacka/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.