- 1 kg červené řepy (ochucené, nekrájené)
- 150 g pršutu
- 70 g bílé tresky
- olej (na naložení ryby)
- černý pepř (mletý)
- sůl
- máslo (na orestování ryby)
Rybu si asi na 2 až 4 hodiny naložíme do oleje se solí a mletým černým pepřem. Červenou řepu nakrouháme na tenké plátky a rozložíme po středu talíře těsně vedle sebe. Na hodně rozehřáté pánvi orestujeme pršut, který následně jemně pomačkáme a volně rozprostřeme na řepu a okraje talíře. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm zprudka opražíme rybu z obou stran. Takto upravenou rybu položíme na pršut a ihned podáváme.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/torero [On-line 10.3.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář