reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Torero

  • 1 kg červené řepy (ochucené, nekrájené)
  • 150 g pršutu
  • 70 g bílé tresky
  • olej (na naložení ryby)
  • černý pepř (mletý)
  • sůl
  • máslo (na orestování ryby)

Rybu si asi na 2 až 4 hodiny naložíme do oleje se solí a mletým černým pepřem. Červenou řepu nakrouháme na tenké plátky a rozložíme po středu talíře těsně vedle sebe. Na hodně rozehřáté pánvi orestujeme pršut, který následně jemně pomačkáme a volně rozprostřeme na řepu a okraje talíře. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm zprudka opražíme rybu z obou stran. Takto upravenou rybu položíme na pršut a ihned podáváme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/torero [On-line 10.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.