reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tris di bruschette

Tři bruschetty

(4 porce)

  • 150 g sýru Stracchino
    150 g žampionů
    hrst černých oliv
    1 dl bílého vína
    petrželka
    rukola
    bagetky
    olej extra virgin
    sůl

Houbová bruschetta:
V hrnci na olivovém oleji se stroužkem česneku orestujeme nakrájené žampiony, osolíme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme bílým vínem. Necháme vyvařit alkohol a můžeme podávat na vysušeném plátku bagetky. Pro lepší chuť zakápneme olivovým olejem.

Sýrová bruschetta:
V míse smícháme sýr a nasekanou rukolu, podle chuti dosolíme 
a podáváme na vysušeném plátku bagetky.

Olivová bruschetta:
Olivy rozmixujeme a podáváme na vysušeném plátku bagetky.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Tris-di-bruschette/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.