reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Trota grigliata alle erbe – Grilovaný pstruh s bylinkami

  • 2 porce
  • 2 vykuchaní pstruzi
  • 4 snítky rozmarýnu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 dl vinného octa
  • 2 dl oleje extra virgin
  • 1 citron
  • sůl, pepř

Do vykuchaného pstruha vložíme snítku rozmarýnu, 2 stroužky česneku, osolíme ho a opepříme. V míse smícháme olivový olej s octem, dochutíme solí a pepřem a snítkou rozmarýnu potíráme pstruha při pečení (tak se dostane do masa víc chuti z bylinky). Podáváme s citronem a pečivem.

Zdroj: S Italem v kuchyni Makro TV Prima http://www.makro.cz/index.php?page_id=785&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.