reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tuňákový steak s bylinkami

Potřebujeme:

  • 2 tuňákové steaky á 200 g,
  • 3 brambory vařené ve slupce,
  • misku zelených fazolek,
  • hrst vlašských ořechů,
  • 2 stroužky česneku,
  • čerstvou bazalku,
  • sušená rajčata,
  • olivový olej,
  • olej na smažení,
  • sůl, pepř

Na olivovém oleji zprudka opečeme steaky tuňáka. Předvařené brambory necháme smažit v oleji a do vroucí osolené vody dáme vařit zelené fazolky.

V mixéru rozsekáme sušená rajčata, česnek, ořechy, bazalku, osolíme, opepříme a potřeme opečenou stranu steaku. Potom maso otočíme, osolíme a když se pasta prohřeje, podáváme.

Zdroj: Tuňákový steak s bylinkami; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/tunakovy-steak-s-bylinkami.html [On-line 07.01.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.