Potřebujeme:
- 2 tuňákové steaky á 200 g,
- 3 brambory vařené ve slupce,
- misku zelených fazolek,
- hrst vlašských ořechů,
- 2 stroužky česneku,
- čerstvou bazalku,
- sušená rajčata,
- olivový olej,
- olej na smažení,
- sůl, pepř
Na olivovém oleji zprudka opečeme steaky tuňáka. Předvařené brambory necháme smažit v oleji a do vroucí osolené vody dáme vařit zelené fazolky.
V mixéru rozsekáme sušená rajčata, česnek, ořechy, bazalku, osolíme, opepříme a potřeme opečenou stranu steaku. Potom maso otočíme, osolíme a když se pasta prohřeje, podáváme.
Zdroj: Tuňákový steak s bylinkami; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/tunakovy-steak-s-bylinkami.html [On-line 07.01.2013]
Poslední tip, trik či komentář