reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem

4 porce

  • 4 filety uzeného pstruha
  • 40 g másla

bramborový salát

  • 360 g salátových brambor vařených ve slupce
  • 4 jarní cibulky
  • olivový olej
  • 60 g majonézy
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 citron
  • hrst plocholisté petrželky
  • mletý pepř
  • sůl

Nejprve si připravíme bramborový salátek. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo menší plátky.
Cibulku nakrájíme na kolečka a zlehka ji opečeme na oleji.
Majonézu smícháme s hořčicí, citronovou šťávou, sekanou petrželkou, ochutíme pepřem, solí a vmícháme opečenou cibulku.
Filety uzeného pstruha opečeme na másle a podáváme se salátkem.

Zdroj: Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1141 [On-line 07.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.