reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vanilková kaše a tuňák, citrusové pyré, fazolové lusky ve slanině

  • majonéza 1 balení
  • citron
  • brambory 1 kg
  • mléko 200 m l
  • anglická slanina 200 g
  • pomeranč
  • fazolové lusky 1/2 kg
  • filety z tuňáka 5 kusu
  • vanilka 1 lusk
  • sezamové semínka
  • bylinky na dochucení

Z uvařených brambor a horkého mléka ušleháme bramborovou kaši a přidáme do ní vanilku.

Pět tuňákových filetů obalíme ve směsi hladké mouky, bylinek a sezamových zrníček, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji na pánvi.

Majonézu a šťávu z citronu a pomeranče smícháme a získáme pyré na dochucení ryby.

Fazolové lusky zabalíme do slaniny a necháme zapéct v troubě.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanilkova-kase-tunak-citrusove-pyre [On-line 26.10.2011]

 

 

1 comment to Vanilková kaše a tuňák, citrusové pyré, fazolové lusky ve slanině

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.