reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vanilková zmrzlina

  • ½ l 33% smetany
  • 80 g moučkového cukru
  • 10 g vanilkového cukru
  • 1 vanilkový lusk
  • 5 žloutků

Při přípravě zmrzliny ve výrobníku se, prosím, řiďte přiloženým návodem.

Výrobník zmrzliny (návod pro typ Montiss KIM5792M) vložíme před použitím na 12 hodin do mrazáku. Všechny ingredience dobře vychladíme.

Smetanu s oběma cukry a semínky vanilkového lusku přivedeme k varu, vmícháme oba cukry, odstavíme a vmícháme žloutky. Směs přecedíme, necháme vychladit, vlijeme do výrobníku zmrzliny, spustíme daný program a za cca 40 minut máme zmrzlinu hotovou.

Zdroj: Vanilková zmrzlina; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1240-vanilkova-zmrzlina/ [On-line 20.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.