reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vanilkový keříčkovec

Ingredience

  • filety z keříčkovce červenolemého 5 kusů
  • olivový olej 1 dávka
  • mletá pravá vanilka 1 dávka
  • koření garam masala 1 dávka
  • brambory 1 kg
  • cibule 1 kus
  • drcený kmín 1 špetka
  • kus másla 1 dávka
  • sůl 1 špetka

1. Celé rybí filety lehce potřeme po obou stranách olivovým olejem, osolíme a do jedné strany vetřeme po dvou špetkách vanilku a lehce zaprášíme kořením garammasala.Tuto stranu pak položíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 120-140°C maximálně dvacet minut.

2. Brambory:Omyté brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme, přidáme dozlatova usmaženou cibulku i s tukem (ideálně máslem), osolíme, přidáme drcený kmín a rozšťoucháme.

Zdroj: Vanilkový keříčkovec; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanilkovy-kerickovec [On-line 24.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.