reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vařený pórek zadělávaný

 

  • 500 g pórku
  • 60 g másla
  • 20 g mouky
  • sůl, pepř
  • zelená petržel

Pórek očistíme, opereme, pokrájíme na jemná kolečka a spaříme vařící vodou. Opečeme na másle. Předem si připravíme z másla a mouky zásmažku, kterou zalijeme vývarem a povaříme. Opečený pór pak v máslové omáčce povaříme, osolíme, okořeníme. Podáváme ho posypaný jemně nakrájenou petrželkou s brambory jako přílohou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.