reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vejce s jemnou okurkovo−bylinkovou omáčkou

8 porcí

  • 250 g měkkého tvarohu
  • 300 g zakysané smetany
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 malá cibule
  • 1 sladkokyselá okurka
  • 1 snítka petrželky a kopru
  • špetku cukru
  • sůl
  • 8 vajec
  • 8 malých rajčátek
  • 1 listový salát
  • pažitka na posypání

Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou, hořčicí, jemně nakrájenou cibulí, okurkou, nasekanou petrželkou a koprem, dochutíme solí, popřípadě špetkou soli.

Na talíř servírujeme půlky natvrdo uvařený vajec spolu s rajčátky a listovým salátem, přeléváme omáčkou, ozdobíme pažitkou.

Zdroj: kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=793

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.