reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Velikonoční kapr

4 porce

  • 4 plátky nebo podkovy z kapra
  • citronová šťáva
  • mletý pepř
  • sůl
  • hladká mouka
  • hrst plocholisté petrželky
  • olej
  • 100 g špeku
  • 1 velká cibule
  • 4 jarní cibulky
  • 2 rajčátka

Kapra zastříkneme citronovou šťávou, opepříme, osolíme, zlehka obalíme v mouce. Na oleji opečeme nakrájený špek a cibuli, vložíme kapra, nejprve kůží dolů, poté obrátíme, přidáme bylinky a na 5 cm kusy nakrájené jarní cibulky a nakrájená, semínek zbavená rajčátka.

Kapra podáváme s velikonoční nádivkou.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/program/10213315170-29.03.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=760

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.