reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Velikonoční salát se zastřeným vejcem a uzeným pstruhem

4 porce

dresink

  • hrst sekaného kopru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 100 g zakysané smetany nebo crème fraîche
  • 1 citron
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • barevný pepř
  • sůl

V míse smícháme nasekaný kopr, smetanu, zakysanou smetanu, citronovou šťávu, nadrobno nakrájenou šalotku a česnek, ochutíme drceným pepřem, solí a dobře promícháme.

směs zeleniny

  • ½ hlávkového salátu
  • 4 hrsti polníčku
  • 6 ředkviček
  • 2 hrsti hráškových lusků
  • 12 cherry rajčátek

Omytý a okapaný salát natrháme, přidáme polníček, nakrájené ředkvičky, hráškové lusky, cherry rajčátka a vše zlehka promícháme s výše uvedeným dresinkem.

na podávání

  • 1 uzený pstruh
  • 2 lžíce kapary
  • 4 zastřená vejce

Servírujeme kopeček salátu, doplníme kouskem uzeného pstruha, kapary a zastřeným vejcem.

Zdroj: Velikonoční salát se zastřeným vejcem a uzeným pstruhem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1416-velikonocni-salat-se-zastrenym-vejcem-a-uzenym-pstruhem/ [On-line 19.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.