reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÉ KOLENO NA PIVĚ S MEDEM

Suroviny:

  • 4 vepřová kolena
  • cibule
  • mrkev
  • petržel
  • nové koření
  • chilli paprička
  • lžíce medu
  • bobkový list
  • sůl, pepř

Vepřová kolena povaříme v černém pivu, podle potřeby zalijeme vodou a přidáme mrkev, petržel, cibuli a pár kuliček nového koření, celý pepř a bobkový list. Jakmile budou kolena měkká, vyndáme je z vody, necháme vychladnout a vykostíme je. Vývar zredukujeme tak na jednu třetinu. Vykoštěná kolena polijeme troškou omáčky, přidáme nasekanou chilli papričku a lžíci medu a necháme je 20 minut vyudit v udírně. Zredukovanou a přeceděnou omáčkou kolena na závěr polijeme a můžeme servírovat.

Zdroj: VEPŘOVÉ KOLENO NA PIVĚ S MEDEM; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/recepty-ze-6-dilu-rozpal-to-sefe-krok-za-krokem?special=593827 [On-line 22.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.