reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové na šalvěji

 

  • 8 malých medailonků z vepřového masa
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 8 lístků šalvěje
  • sáček mraženého hrachu
  • sůl, pepř, olej

Medailonky naklepejte, osolte, opepřete, na každý položte lís¬tek šalvěje, zabalte do plátků slaniny a sepněte párátkem. Maso opečte zvolna z obou stran na pánvi potřené olejem. Zároveň poduste hrášek, podle chuti jej osolte. Podávejte s dušeným hráškem a vařenými brambory.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.