4 porce
- 600g hovězího masa
- 2 vepřové nožičky
- 1 polévková lžíce mleté červené papriky
- 200g slaniny
- 1 cibule
- 1kg brambor
- 200g žampionů
- sůl
- pepř
- kmín
Z hovězího masa připravíme obvyklým způsobem guláš, ale přidáme do něj i kmín. Až budeme guláš poprvé podlévat vodou, přihodíme vepřové nožičky. Povaříme, a až bude maso téměř měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky nebo na nudličky, podle vlastního uvážení, a vše zalijeme vodou. Připravíme si žampiony, do guláše je vhodíme až poté, co prošel varem. Všechny suroviny důkladně povaříme.
Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3530
Poslední tip, trik či komentář