reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vinařský guláš připravovaný v Egeru

4 porce

  • 600g hovězího masa
  • 2 vepřové nožičky
  • 1 polévková lžíce mleté červené papriky
  • 200g slaniny
  • 1 cibule
  • 1kg brambor
  • 200g žampionů
  • sůl
  • pepř
  • kmín

Z hovězího masa připravíme obvyklým způsobem guláš, ale přidáme do něj i kmín. Až budeme guláš poprvé podlévat vodou, přihodíme vepřové nožičky. Povaříme, a až bude maso téměř měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky nebo na nudličky, podle vlastního uvážení, a vše zalijeme vodou. Připravíme si žampiony, do guláše je vhodíme až poté, co prošel varem. Všechny suroviny důkladně povaříme.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3530

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.