reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žampionové carpaccio s lososem a rukolou

  • bílé žampiony
    uzený losos
    rukola
    citronová šťáva
    panenský olivový olej
    olej s příchutí lanýžů
    sůl
    pepř

Žampiony nakrájíme na tenké plátky a vyskládáme na talíř spolu s plátky uzeného lososa. Přidáme rukolu promíchanou s citronovou šťávou a trochou olivového oleje, žampiony zastříkneme olejem s příchutí lanýžů, opepříme, osolíme a na závěr je ještě zakápneme olivovým olejem, nejlépe panenským.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/338-zampionove-carpaccio-s-lososem-a-rukolou/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.