reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečená palačinka s čekankou a gorgonzolou

Ingredience

  • Gorgonzola
  • 2 červené čekanky
  • Máslo
  • Mléko
  • Parmezán

Na palačinky:

  • 2 vejce
  • 500 ml mléka
  • 50 ml rumu
  • 350 g hladké mouky
  • Sůl
  • Olej

V míse smícháme 2 vejce, mléko, mouku a trochu rumu a začneme opékat palačinky. Čekanku nakrájíme a orestujeme na rozpuštěném másle. V zahřátém mléce rozpustíme gorgonzolu a vlijeme k orestované čekance. Směsí naplníme palačinky, které přendáme do pekáčku a ozdobíme nastrouhaným sýrem. Zapékáme 10 minut v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

Zdroj: Zapečená palačinka s čekankou a gorgonzolou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2442-zapecena-palacinka-s-cekankou-a-gorgonzolou/ [On-line 12.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.