reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečený pórek

Ingredience

  • 4 pórky
  • 2 lžíce másla
  • Sůl
  • Pepř
  • 250 ml smetany
  • 100 g parmezánu

Pórek nakrájíme na silnější kolečka, která na másle dozlatova orestujeme. Až bude chytat barvu, zalijeme ho smetanou. Povaříme, osolíme, opepříme a nalijeme do pekáčku. Posypeme nastrouhaným parmazánem a dáme do trouby. Pečeme dozlatova přibližně 25 minut na 190 až 200 stupňů.

Zdroj: Zapečený pórek; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2320-zapeceny-porek/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.