- pangasius 500 g
- krůtí maso 500 g
- anglická slanina 200 g
- pórek 1 kus
- hladká mouka 50 g
- sůl 1 špetka
- koření na ryby 1 špetka
- pepř 1 špetka
- brambory 1 kg
- koření dle chuti
Filety pangasia a krůtí maso umyjeme, osolíme, posypeme kořením na ryby a na kuře, proložíme slaninou a pórkem (zelenou částí), zavineme, lehce obalíme v hladké mouce a zajistíme párátky.Maso dáme na plech vymazaný máslem a pečeme.
Brambory oloupeme a omyjeme, nakrájíme na kolečka, pokládáme na plech, posypeme libovolným kořením nebo jen posolíme, přelijeme smetanou a dáme zapéct doměkka a dozlatova do trouby.
Zdroj: Závitky z pangasia; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zavitky-z-pangasia [On-line 7.5.2012]
Poslední tip, trik či komentář