reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zepečený úhoř s bylinkami

Na 4 porce budeme potřebovat:

  • 4 velké vařené brambory pokrájené na kolečka,
  • 1 lilek na kolečka,
  • 1 cuketa na kolečka,
  • 4 filety z úhoře,
  • 2 snítky rozmarýnu,
  • 2 snítky tymiánu,
  • 4 kolečka bylinkového másla,
  • krájená loupaná rajčata (concasé)

Na rozpálené pánvi opečeme brambory, lilek a cuketu. Osolíme a opepříme.

Do zapékací misky poskládáme brambory, lilek a cuketu. Filet z úhoře opečeme na rozpálené pánvi. Osolíme, opepříme a lehce posypeme tymiánem a rozmarýnem. Opečenou rybu navrstvíme do zapékacích misek k zelenině. Přidáme bylinkové máslo s rajčaty a zapečeme v troubě při 200 °C zhruba 10 minut .

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/zepeceny-uhor-s-bylinkami-29-9-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.