reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Živáňská v pekáči

  • Vepřová kýta
  • Slanina
  • Cibule
  • Česnek
  • zelené papriky
  • rajčata
  • mletá sladká paprika
  • mletý pepř
  • hořčice
  • sůl
  • červené víno

Maso nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Osolíme je, okořeníme, potřeme rozetřeným česnekem a na jedné straně hořčicí. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kolečka, cibuli nakrájíme také na kolečka, papriky na nudličky, slaninu na tenké plátky. Těmi vyložíme zapékací mísu a střídavě klademe vedle sebe maso a další připravené suroviny. Podlijeme trochou červeného vína a pod poklicí dusíme v troubě, až maso změkne. V hotovém pokrmu má být jen málo šťávy.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.