reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapr v křenové omáčce se zelím a bramborem

  • 600 g kapřího filé,
  • 1 lžíci hladké mouky,
  • 1 a ½ cibule,
  • křen,
  • smetanu,
  • špičaté zelí,
  • slaninu,
  • strouhanku,
  • 6 brambor,
  • sůl
  • olej

Kapří filety nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Vyjmeme, na pánvi orestujeme cibuli, zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný křen, osolíme a provaříme. Kapra vrátíme zpět a prohřejeme. Ve slané vodě spaříme zelí rozkrájené na čtvrtky a na pánvi orestujeme slaninu se strouhankou.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/kapr-v-krenove-omacce-se-zelim-a-bramborem.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.