reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tartara di tonno – Tatarák z tuňáka

4 porce

  • 400g čerstvého tuňáka
  • 1 lžíce kvalitních oliv
  • 1 lžíce capari
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce oleje extra virgin
  • 1 citron
  • sůl, pepř
  • hrst petrželové natě

Rajčata oloupeme a odstraníme zrnka, nakrájíme na malé kostičky. K rajčatům přidáme nasekané olivy a capari, nadrobno nakrájeného tuňáka, vše dobře promícháme. Přilijeme olivový olej, dochutíme solí, pepřem a petrželkou a nakonec zakápneme citronovou šťávou. Podáváme s opečenou bagetkou.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [29.11.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.