reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vitello tonnato – Tuňákové telecí

4 porce

  • 500g telecí kýty (očistěné)
  • 250g tuňáka v plechovce
  • 1 mrkev
  • 1 lžíce capari
  • 4 ančovičky
  • 50g másla
  • 3 lžíce domácí majonézy
  • sůl
  • pepř

Telecí kýtu svážeme provázkem do válečku a opečeme na másle v kastrole, kam dále přidáme tuňáka, capari, ančovičky a mrkev nakrájenou na větší kousky. Necháme restovat 5 minut a dopečeme v troubě asi hodinu na 100 stupňů. Po uplynulé době maso vyndáme, necháme vychladnout, zbytek rozmixujeme a spojíme s majonézou. Telecí krájíme na plátky a podáváme s omáčkou.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [6.12.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.