reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata

Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou

(4 porce)

  • 320 g tagliatelle
    500 g kapusty
    100 g špeku
    hovězí vývar
    200 g uzené mozzarelly
    2 stroužky česneku
    šalvěj
    olej extra virgin
    sůl, pepř

Nejdřív na rozpálený olej v pánvi vhodíme stroužek česneku a dva lístky šalveje. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený špek. Restujeme do zlatova. Přidáme na jemné nudličky nakrájenou kapustu. Znovu vše na pánvi osmahneme. Zalijeme naběračkou vývaru. Trochu osolíme a ještě dáme naběračku vývaru. Stroužek česneku odstraníme. Uvařené těstoviny vhodíme na pánev k základu. Přidáme strouhanou mozzarellu, počkáme, až se rozpustí.
Servírujeme ozdobené plátkem čerstvé mozzarelly. Zakápneme olivovým olejem, opepříme.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Tagliatelle-con-speck-verza-e-scamorza-affumicata/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.