Stinco di vitello porchettato
(4 porce)
- 400 g hovězí svíčkové
- 100 g salsiccii
- 70 g parmazánu
- 1 žloutek
- 4 housky na hamburger
- 2 papriky
- hlávkový salát
- 2 velká rajčata
- rajčatový protlak
- dijonská hořčice
- olej extra virgin
- sůl, pepř
Svíčkovou nameleme, salsicciu zbavíme střívka a smícháme s masem, nastrouhaným parmazánem, žloutkem, solí a pepřem. Vytvarujeme hamburgery a ogrilujeme. Housky rozpečeme na ohni, celé papriky také ogrilujeme a zbavíme semínek. Housku pomažeme dijonskou hořčicí, položíme maso, na něj kousky paprik, list hlávkového salátu, plátky rajčat, které zakápneme protlakem, přikryjeme druhou půlkou housky a podáváme.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Hamburger-di-Manu/
Poslední tip, trik či komentář