reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí kotletky

Na 4 porce potřebujeme:

  • 1 ks jehněčího hřbetu s kostí,
  • 1 kapustu,
  • 1 stroužek česneku,
  • 1 mrkev,
  • máslo,
  • smetanu,
  • 1 šalotku,
  • tymián,
  • rozmarýn,
  • olej,
  • sůl a pepř

Nejprve připravíme kapustu. Kapustu nakrájíme na proužky. Na másle orestujeme jemně pokrájenou šalotku s česnekem a na drobné kostičky nakrájenou mrkví. Necháme změknout a vsypeme pokrájenou kapustu. Dusíme do měkka, pak ochutíme tymiánem, rozmarýnem a smetanou.
Na jehněčí kotletky očistíme, zbavíme loje a nakrájíme na 12 kotletek (3 ks na porci). Kotletky ochutíme solí a pepřem a upečeme na pánvi do růžova (medium). Podáváme se smetanovou kapustou.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/jehneci-kotletky-9-11-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.