reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou

  • 500 g uzeného lososa
    100 g mladé zelené cibulky
    dijonská hořčice
    panenský olivový olej
    sůl
    pepř
    špetku cukru

na omáčku:

  • majonéza
    2 citróny
    dijonská hořčice
    cukr
    sůl
    pepř

na ozdobu:

  • výběr listových salátů
    baby rajčata
    pečivo (toustový chléb)

Uzeného lososa nakrájím na malé kousky, přidáme jemně nakrájenou zelenou cibulku, dijonskou hořčici, pepř, sůl a špetku cukru na zvýraznění chuti.
Do majonézy vmícháme citrónovou kůru i šťávu, dijonskou hořčici, špetku cukru, sůl a pepř.
Tatarák tvarujeme do formičky, servírujeme na listovém salátě, doplníme omáčkou a zdobíme rajčátky, opečenými v olivovém oleji a doplníme opečeným toustovým chlebem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/15-tatarak-z-lososa-s-listovym-salatem-a-citronovou-majonezou/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.