Ingredience
- ledové saláty 2 kusy
- balení černých a zelených oliv 2 kusy
- losos 200 g
- ořech másla 1 dávka
Na dresink:
- 300 ml bílého jogurtu
- česnek dle chuti
- vegeta
- mletý pepř
- olivový olej
- sůl
1. Zelený salát umyjeme a nakrájíme do mísy, kam přidáme olivy, špetku soli a dresink, který si umícháme z bílého jogurtu, rozdrceného česneku a dochutíme ho vegetou.
2. Lososa si nakrájíme na kostičky, rybu jemně posolíme a lehce orestujeme na pánvi s horkým máslem. Odložíme a před podáváním ho ještě jednou osmažíme na trošce oleje, aby získal křupavou kůrčičku.
3. Salát promícháme s masem, navrch dáme dresink a podáváme s bagetkou.
Zdroj: Ledový salát s lososem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ledovy-salat-s-lososem [On-line 16.02.2013]
Poslední tip, trik či komentář