reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jemná krémová polévka

Ingredience

  • kvalitní protlak 400 ml
  • stroužky česneku 5 kusů
  • smetana ke šlehání, 1 kus
  • sůl a pepř, cukr 1 špetka
  • svazek jarní cibulky 1 dávka
  • modrý sýr 150 g
  • ocet na dochucení 1 dávka

Do hrnce dáme vařit vodu s protlaky, dochutíme cukrem, octem, solí, přidáme další koření a necháme vařit asi deset minut. Pak přidáme smetanu, která nám polévku zahustí. Můžeme propasírovat. Podáváme s jarní cibulkou a troškou sýra s modrou plísní.

Zdroj: Jemná krémová polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jemna-kremova-polevka [On-line 16.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.