reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh na másle, bylinkové brambory

Ingredience
na pstruhy:

  • pstruh 5 kusů
  • máslo 120 g
  • sůl 1 špetka
  • tymián 1 dávka
  • citron 1 kus
  • hladká mouka 1 dávka

na brambory:

  • máslo 50 g
  • olej 100 ml
  • sušený tymián 1 lžička
  • sušená cibule 1 lžička
  • sušená majoránka 1 lžička
  • sůl a pepř 1 špetka
  • brambory 1 kg

1. Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme a okořeníme tymiánem. Obalíme v hladké mouce a na rozpuštěném másle opatrně usmažíme. Zdobíme citronem.

2. Brambory pečlivě omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtvrtky. V hrnci rozpustíme máslo a necháme krátce vychladnout, přidáme olej, tymián, majoránku, sušenou cibuli, sůl a pepř a vše promícháme. Ve směsi obalíme brambory a položíme na plech. Pokapeme zbytkem koření a pečeme v troubě zahřáté na 180°C.

Zdroj: Pstruh na másle, bylinkové brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pstruh-na-masle-bylinkove-brambory [On-line 13.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.