reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený vývar s krupicí

Ingredience

  • vývar z uzeného masa 1 l
  • kořenová zelenina 100 g
  • máslo 20 g
  • krupice 40 g
  • sekaná petrželová nať 1 dávka

Do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu. Krupici opražíme na másle a dáme ji pak rovněž povařit do polévky. Posypeme petrželkou a podáváme.

Zdroj: Uzený vývar s krupicí; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzeny-vyvar-s-krupici [On-line 13.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.