reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z lososa a mušlí sv. Jakuba s petrželovou omáčkou

4 porce

  • 3 mušle sv. Jakuba
  • 300 g filetu z lososa bez kůže
  • 1/2 červené cibule
  • petrželka
  • mletý pepř
  • sůl

petrželová omáčka

  • 2 hrsti petrželky
  • slunečnicový olej
  • mletý pepř
  • sůl

Lososa nakrájíme na drobné kostičky, stejně tak mušle sv. Jakoba (čtyři plátky ponecháme stranou na ozdobu). Vše společně smícháme v misce a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, nasekanou petrželku, mletý pepř, sůl.

Směs namačkáme do tvořítka, navrch ozdobíme plátkem mušle, přelijeme petrželovou omáčkou. Omáčku připravíme rozmixováním všech uvedených ingrediencí.

Zdroj: Tatarák z lososa a mušlí sv. Jakuba s petrželovou omáčkou; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1364-tatarak-z-lososa-a-musli-sv-jakuba-s-petrzelovou-omackou/ [On-line 21.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.