reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Těstoviny pesto Genovese

Ingredience

  • vrtulky (nebo jiné oblíbené drobnější těstoviny) 1 balení
  • čerstvá bazalka 1 svazek
  • česnek 3 stroužky
  • hrubozrnná sůl dle potřeby 1 dávka
  • olivový olej 4 lžíce
  • piniové oříšky 1 hrst
  • parmezán 100 g

V mixéru si pomalu a v několika fázích rozmixujeme bazalku, olivový olej, hrubozrnnou sůl, česnek, piniové oříšky, parmezán. Pesto dáme na chvíli vychladit do lednice. Uvaříme si těstoviny al dente, smícháme s pestem a podáváme.

Zdroj: Těstoviny pesto Genovese; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/testoviny-pesto-genovese [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.