reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí prsa v alobalu

Ingredience

  • brambory 1500 g
  • mléko 200 ml
  • máslo 2 lžíce
  • kuřecí prsa 700 g
  • niva 50 g
  • cibule 1 kus
  • slanina 100 g
  • naložené brusinky 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Na maso budeme potřebovat alobal. Na každou porci dáme osolené a opepřené kuřecí maso, na které položíme plátky slaniny, jež navrchu posypeme rozdrobenou nivou a kroužky cibule. Zabalíme a dáme do trouby. Pečeme na 180 stupňů asi půl hodiny, ke konci otevřeme a necháme opéct. Servírujeme bez alobalu, na talíři pouze přelijeme šťávou z masa. K jídlu podáváme naložené brusinky.

2. Zatímco se maso peče, připravíme si kaši. Brambory očistíme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme, přidáme horké mléko s máslem, případně dosolíme. Rozmixujeme.

Zdroj: Kuřecí prsa v alobalu; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-prsa-v-alobalu [On-line 15.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.