reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Karamelová šlehačka

Ingredience

  • 50 g cukru krupice
  • 500 ml smetany 40%

Cukr roztavte na světlý karamel, přidejte ohřátou smetanu a směs vařte, dokud se cukr nerozpustí. Pak směs přeceďte a nechte do druhého dne v lednici. Druhý den karamelovou šlehačku pozvolna ušlehejte. Vyšlehanou šlehačku vmíchejte do pudinkového krému, který je vychladlý, a nechejte zachladit.

Zdroj: Karamelová šlehačka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2839-karamelova-slehacka/ [On-line 10.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.