reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Roštěnky vídeňské hospodyňky

Suroviny na roštěnky vídeňské hospodyňky:

  • 4 plátky roštěnky naložené v marinádě
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 2 lžíce kaparů
  • polovina citronu
  • 1 lžička medu
  • mletý pepř
  • sůl

Suroviny na marinádu:

  • 6 lžic plnotučné hořčice
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička balzamikové omáčky
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 2 utřené sardelky
  • 3 stroužky utřeného česneku

V marinádě naložené a předem naklepané roštěnky před opékáním dobře otřete. Pak je zprudka opečte na rozpáleném oleji. Maso z každé strany opékejte nejdéle 7 minut. Do pánvičky k výpeku dejte máslo a vsypte kapary. Ocitronujte, opepřete, přidejte med a víno.

Zdroj: Roštěnky vídeňské hospodyňky; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://www.uhalinyvkuchyni.cz/recepty/recept-na-rostenky-videnske-hospodynky-u-haliny-v-kuchyni/ [On-line 03.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.