reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaná panenka ve víně a bylinkách s cibulovou omáčkou

Suroviny
Marinovaná panenka:

  • vepřová panenka 1250 g
  • bílé víno 3 dcl
  • rozmarýn
  • meduňka
  • šalvěj
  • sůl
  • olej

Cibulová omáčka:

  • dijonská hořčice 3 lžíce
  • cibule 2 ks
  • drcený pepř
  • smetana 3 dcl
  • vývar dle potřeby
  • sůl
  • máslo
  • olej

Smetanové brambory:

  • brambory 1 kg
  • sůl
  • pepř
  • smetana
  • máslo
  • olej

Naloženou panenku ve víně a bylinkách orestujeme na pánvi a později doděláme v troubě.Na rozehřátou pánev dáme olej, potom orestujeme cibuli dozlatova, přidáme 3 lžíce dijonské hořčice, drcený pepř, 3dcl smetany, vývar dle potřeby, sůl,máslo. Nakrájíme oloupané brambory na plátky, vložíme do vymazané zapékací mísy, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou s máslem.

Zdroj: Marinovaná panenka ve víně a bylinkách s cibulovou omáčkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovana-panenka-ve-vine-bylinkach-s-cibulovou-omackou  [On-line 18.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.