Suroviny:
- 800 g hovězí svíčkové
- domácí rajský protlak
- plnotučná horčice
- sůl, pepř
- worchester
- kapari
- česnek
- 2 cibule
- cognac
- mletá sladká paprika
- sterilovaná okurka
- červená kapie
- velké kapari
- výhonky (česnek, hrášek a růžová řepa)
- olivový olej
- sádlo
- topinky
- žloutek
Umeleme očištěnou svíčkovou, přidáme olivový olej, hořčici, rajský protlak, cukr, sůl, pepř, worchester a nasekané kapari.
Okolo masa na talíř přidáme pokrájené okurky, kapii, cibulku, hořčici, mletou papriku, česnek, velké kapari a klíčky a výhonky. Maso pokapeme cognacem.
Zdroj: KRÁLOVSKÝ TATARÁK; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 25.04.2016]
Poslední tip, trik či komentář