reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KRÁLOVSKÝ TATARÁK

Suroviny:

  • 800 g hovězí svíčkové
  • domácí rajský protlak
  • plnotučná horčice
  • sůl, pepř
  • worchester
  • kapari
  • česnek
  • 2 cibule
  • cognac
  • mletá sladká paprika
  • sterilovaná okurka
  • červená kapie
  • velké kapari
  • výhonky (česnek, hrášek a růžová řepa)
  • olivový olej
  • sádlo
  • topinky
  • žloutek

Umeleme očištěnou svíčkovou, přidáme olivový olej, hořčici, rajský protlak, cukr, sůl, pepř, worchester a nasekané kapari.
Okolo masa na talíř přidáme pokrájené okurky, kapii, cibulku, hořčici, mletou papriku, česnek, velké kapari a klíčky a výhonky. Maso pokapeme cognacem.

Zdroj: KRÁLOVSKÝ TATARÁK; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 25.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.