Suroviny:
- ½ kg libového bůčku bez kůže
- mrkev
- 4 lžíce vinného octa
- pepř, sůl
- celý pepř
- 2 bobkové listy
- 2 cibule
- sladkokyselá okurka
- zelená petržel
Do hrnce s vroucí vodou vložíme maso, osolíme, přidáme mrkev, cibuli, bobkový list, celý pepř, 5-6 lžic octa a zavaříme asi hodinu.
Maso vyndáme a do hrnce přidáme mrkev, cibuli a převaříme.
Maso nakrájíme na plátky, dáme do mísy, přidáme mrkev a cibuli uvařenou v octovém nálevu, kolečka nakládané okurky, posypeme zelenou petrželí. Podáváme s pečivem, hořčicí a křenem.
Zdroj: MASO NA KYSELO; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 23.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář