reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Variace špatného lovce, krvavý salát

Suroviny

  • cibule 1 ks
  • hlíva ústřičná 1 balení
  • vejce 1-2 ks
  • pepř
  • sůl
  • strouhanka
  • brambory
  • mouka, vejce, strouhanka na obalení

Krvavý salát

  • červená řepa 2 kg
  • sůl 1 lžička
  • cukr krystal 100 g
  • ocet 0,3 l
  • olej trošku

Hlívu nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vajíčko a trochu strouhanky. Osolíme a opepříme. Vše rukama dobře promícháme a tvoříme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji.
Brambory očistíme a i se slupkou nakrájíme na měsíčky, které upečeme nasucho v troubě, hotové osolíme.
Červenou řepu omyjeme i s kořenem a dáme vařit asi na hodinu do litru až dvou vody, menší bulvy potřebují méně času. Řepy uvaříme doměkka, scedíme a po vychladnutí ji nastrouháme nahrubo. Takto připravenou řepu promícháme se sladkokyselým nálevem.

Zdroj: Variace špatného lovce, krvavý salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/variace-spatneho-lovce-krvavy-salat  [On-line 11.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.