reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové medailonky à la „Dorozsma” připravované na hoře Kékestető

4 porce

  • 60 dkg vepřové panenky
  • 60 dkg hub
  • 40 dkg širokých nudlí
  • 1 cibule
  • 4 dl zakysané smetany
  • sůl
  • pepř
  • tymián
  • petrželová nať
  • rozmarýn
  • červená mletá paprika
  • česnek

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem ve slané vodě. Houby podusíme na cibulce, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, rozmarýnem, červenou mletou paprikou a petrželovou natí a nakonec vmícháme také zakysanou smetanu.

Maso nakrájíme na plátky, posypeme bylinkami a opečeme na rozpáleném oleji. Až budeme se vším hotovi, promícháme uvařené nudle s houbovou omáčkou a ihned podáváme.

Chutnat nám bude především tehdy, když nám sníh bude sahat až po kolena, ale tento pokrm přijde vhod i kdykoli jindy. Přeji Vám všem mnoho dnů plných sluníčka!

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3568

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.