reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinované lososové závitky

4 porce

  • ½ kg filé z lososa
  • 2 kávové lžičky černého pepře
  • 5 kávových lžiček čerstvého, nadrobno nasekaného kopru
  • 1 kávová lžička soli
  • 1 polévková lžíce cukru
  • ¼ skleničky olivového oleje
  • ¼ skleničky citrónové šťávy
  • 1 citron
  • kapary
  • cibule
  • pažitka
  • zakysaná smetana

V malé misce rozmícháme základní suroviny nálevu: sůl, cukr, nahrubo namletý černý pepř, čerstvý kopr, olivový olej a citrónovou šťávu. Nálev nalijeme na lososa a maso vložíme alespoň na 4 až 5 hodin do chladničky. Během této doby rybu každou půl hodinu v nálevu obrátíme.

Filé nakrájíme na dlouhé tenké plátky a podáváme je s pažitkou a cibulí nakrájenou na kolečka, kapary a zakysanou smetanou. Můžeme ozdobit také plátky citrónu.

Zdroj: TV Paprika recepty http://tvpaprika.hu/cs/node/3809

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.