reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Podvarak s krůtím a vepřovým masem, příloha – brambory na másle, pečené papriky s česnekem

  • 4 sklenice kysaného zelí
  • 2 cibule
  • 2–3 lžíce oleje
  • 5 plátků krkovice
  • krůtí maso

Na oleji osmažíme cibuli. Zelí vysypeme do cedníku a propláchneme. Pak vyklopíme do hrnce a asi půl hodiny smažíme. Přidáme sůl, pepř, červenou mletou papriku a cukr. Vepřové maso naklepeme, osolíme, ochutíme steakovým kořením a naskládáme do pekáče. Do stejného pekáčku dáme také osolené krůtí maso a společně pečeme zaklopené asi hodinu až hodinu a půl. Poté pekáč otevřeme, přidáme k masu připravené zelí a dopečeme asi půl hodiny.


Urnebes salát

  • balkánský sýr
  • ajvar
  • česnek

Vše smícháme do směsi.

Pečené kapie

  • papriky
  • olej
  • ocet
  • česnek

Papriky opečeme v troubě nasucho, pak oloupeme a ochutíme olejem a octem. Osolíme a přidáme česnek.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.