- půlky broskví – konzervované
- 2 kuřecí prsa
- 1 malá majonéza
- 1,5 bílého jogurtu
- 1 pórek
- kari
- sůl
Kuřecí prsa rozkrájíme na menší kousky – třeba na proužky – a povaříme v osolené vodě se 4 až 5 lžícemi kari. Mezitím si nakrájíme pórek na nudličky. Kolik masa, tolik pórku. Maso po uvaření vytáhneme a ještě rozkrájíme na drobnější kousky. Do mísy vložíme maso, přidáme pórek, jogurt a majonézu, dle potřeby osolíme a promícháme. Dáme vychladit. Poté naplníme půlky broskví směsí. Můžeme ozdobit kouskem pórku a pro barvu posypat sladkou paprikou.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plnena-broskev [On-line 9.4.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář