reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečené kotletky a krkovička s voňavým sosem, šťouchaný brambor, provensálské pečené brambůrky

  • 5 plátků krkovičky
  • 5 kotlet
  • med
  • sójová omáčka
  • cibule
  • grilovací koření
  • brambory
  • mléko
  • máslo
  • provensálské koření

Naložíme maso do nálevu z medu a sójové omáčky, okořeníme grilovacím kořením, dáme do trouby a necháme úplně doměkka upéct. Přidáme nakrájenou cibuli a stroužek česneku pro lepší chuť.

Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme, vidličkou rozšťoucháme, přidáme usmaženou cibulku, máslo a malinko teplého mléka. Znovu rozšťoucháme a promícháme.

Na provensálské brambůrky stačí nakrájet brambory se slupkou, posypat provensálským kořením a dát péct do trouby.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zapecene-kotletky-krkovicka [On-line 26.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.