reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Arista di maiale al forno

  • vepřové krkovice nebo kotlety (na výběr) 2 kg
  • brambory 1 kg
  • česnek 1 palička
  • čerstvý rozmarýn a šalvěj 1 snítka
  • olivový olej 1 lžíce
  • hrubozrná sůl 1 špetka

Bylinky nasekáme s hrubou solí najemno, na mase vytvoříme mřížku a do řezů vetřeme byliny se solí a olejem. Masíčko prošpikujeme stroužky česneku a dáme je do pekáče se snítkou rozmarýnu a šalvěje. Pekáč vložíme na 50 minut do trouby rozehřáté na 160 °C.

Poté pekáč s pečínkou vytáhneme, podlijeme sklenkou vody a obložíme pokrájenými bramborami. Dosolíme, pokapeme olejem a pečeme dalších 20 minut, dokud brambory nezměknou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/arista-di-maiale-al-forno-veprove-maso [On-line 7.2.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.